Bandaje elastice autoadezive Vetrap de la 3M

3M este o companie americană cu prezență globală care are în portofoliu peste 55.000 de produse, de exemplu: adezivi, produse dentare, circuite electronice, filme optice, produse de îngrijire veterinară, produse de îngrijire umană, etc.

Bandajele elastice autoadezive Vetrap de la 3M sunt ajutorul de nădejde atunci când doriți să bandajați calul în cele mai dificile locuri fără a bloca fluxul sanguin, fiind ideale a fi utilizate împreună cu  Pansamentele Gamgee cu un grad ridicat de absorbție și cu Pansamentele  Animalintex. Bandajul  Vetrap este prima şi cea mai bună marcă din lume de bandaj elastic autoadeziv pentru susţinerea şi protecţia tuturor animalelor - mari şi mici. Bandajele Vetrap au fost utilizate pentru prima dată acum mai bine de 40 de ani și sunt foarte căutate datorită faptului că țin pansamentele fixe nepermițându-le să se deplaseze și totodată permit pielii să respire prin materialul ușor și poros. Bandajele sunt autoadezive, se lipesc doar pe ele însele, nu pe păr sau pe alte materiale, nu necesită fixare cu adezivi, clipsuri și rămân fixe, fără a mai fi nevoie de ajustări frecvente. 

Bandajele Vetrap sunt foarte eficiente în susținerea entorselor, a atelelor, dar și a rănilor în curs de vindecare, au o excelentă rezistență la rupere, sunt ușor de aplicat și se îndepărtează cu ajutorul foarfecei.

Bandajele au o lățime de 10 cm, iar lungimea maximă extinsă este de 4.5m. Bandajele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și au mărime universală.

Mod de aplicare: Bandajul nu trebuie aplicat foarte strâns deoarece poate afecta circulația sângelui. Aplicați ultimul rând de bandaj fără a tensiona, dar apăsați ferm pentru a se fixa. Nu este recomandat a fi aplicat direct pe rana deschisă. Bandajul este recomandat a fi schimbat zilnic.

Mai multe detalii referitoare la bandajele autoadezive Vetrap găsiți aici!

Sursă foto: 3M

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *