Tărâmul Zmeilor, Centru de echitaţie Brăneşti, Jud. Ilfov

Atât de aproape de Bucureşti (11 km), lângă Mănăstirea Pasărea, dar atât de departe de agitaţia şi praful oraşului, în vecinătatea pădurii, lângă lanul de grâu sau de floarea soarelui. Este locul perfect pentru relaxare şi de ce nu, pentru distracţie. Un tărâm fermecat unde puteţi petrece câteva ore de vis bucurându-vă de  aer curat într-un spaţiu liniştit şi plin de verdeaţă, înconjuraţi pe pădure, animaluţe şi de zmei,  “numele de cod “ al caluţilor de la centru.

FACILITĂŢI:
1. CURSURI DE AGREMENT PENTRU COPII ŞI ADULŢI
Pasionaţii de călărie au posibilitatea de a profita de cunoştinţele şi îndrumările antrenorilor centrului.

Scopul final în urma lecţiilor de echitaţie este acumularea de cunoştinţe despre cai şi interacţiunea cu aceştia, nu numai călaritul în sine.

2. PLIMBĂRI CĂLARE
Dacă doriţi să exersaţi noţiunile învăţate, nici un exerciţiu nu este mai bun decât o ieşire la câmp.

3. EXCURSIE DE O ZI CĂLARE
O excursie de o zi călare prin pădure vă poate relaxa şi vă poate face cunoştinţă cu restaurantul Casa Pustnicul din Brăneşti, locul  unde se pot gusta cei mai buni mici.

4. SPECTACOL  ECVESTRU – Şcoli şi grădiniţe
Pentru că la centru există mulţi căluţi speciali, acestia vor arăta de ce locul este denumit “Tărâmul Zmeilor “. Şi nu oricum, într-un spectacol ecvestru de aproximativ 1 oră, zmeii vă vor arăta ce ştiu ei să facă.

Centrul dispune de un foişor unde vă puteţi relaxa, puteţi savura prăjiturele, fructe şi sucuri, înainte şi după spectacol. De asemenea la finalul fiecărui spectacol copiii curajoşi au ocazia se plimbe pe căluţii preferaţi.

5. EXCURSIE DE 1 ZI PENTRU GRĂDINIŢE
Excursiile sunt organizate în special pentru grupurile de copiii care ştiu să se bucure de natura şi care mereu îşi doresc să înveţe ceva nou. La “Tărâmul Zmeilor “ au această ocazie.

Nu va lipsi buna dispoziţie, voia bună, spectacolul ecvestru, ceva de ale gurii,  şi multe activităţi ce vor face ziua să treacă prin magia timpului.

6. SEDINTE   FOTO
Pentru că aceste momente sunt minunate şi pentru a păstra  aceste amintiri plăcute, angajaţii centrului vor imortaliza momentele importante  prin şedinţe foto efectuate la cerere.

Contact:
Mădălina Burghelea
Telefon:
0720 759 624
E-mail:
taramulzmeilor@yahoo.com
Blog:
 http://taramulzmeilor.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *