„Cupa Mol pentru Sănătatea Copiilor”, Leorinţ, Alba

 

Asociaţia  de călărie terapeutică Hip-Tep, din localitatea Leorinţ, judeţul Alba, organizează concursul “CUPA MOL pentru Sănătatea Copiilor”  pentru a scoate în evidenţă ceea ce pot crea aceşti copii, talentul cu care sunt înzestraţi în diferite probe de călărie terapeutică, hipoterapie, în ciuda dizabilităţii pe care o au.

Asociaţia îşi doreşte ca această zi dedicată lor să le ofere șansa de a conştientiza cât de utili pot fi prin ceea ce fac, dar şi că pentru toate acestea au nevoie de o îndrumare şi de servicii specializate venite din partea unor profesioniști. Vom putea admira exerciţiile realizate cu un talent aparte de aceşti copii minunaţi.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza comunitatea locală cu privire la problematica dizabilităţii, dar şi pentru a-i motiva pe copii pe parcursul şedinţelor, iar prin participarea la acest concurs  vor avea modele pe care le pot urma. Aceste probe de călărie terapeutică vor evidenţia potenţialul copiilor cu dizabilităţi, dorinţa de a combate marginalizarea lor şi de a dovedi că integrarea lor socială este posibilă.

Prin acest concurs Asociaţia de călărie terapeutică Hip-Tep speră să încurajeze participarea la activităţi sportive a copiilor cu dizabilităţi şi astfel să ne bucurăm de succesul lor. De asemenea alături de aceşti copii vor fi voluntarii, părinţii, cadrele didactice şi specialiştii în domeniul hipoterapiei.

La eveniment sunt aşteptate să participe asociaţiile/ fundaţiile sau orice altă formă de organizare, care funcţionează în deplină legalitate, având ca domeniu de activitate hipoterapia, respectiv călăria terapeutică şi poate forma o echipă de 5 membrii, dintre care 3 copii şi 2 persoane adulte abilitate în domeniu.

Data limită de trimitere a fişei de înscriere este 10 aprilie 2016, iar pentru mai multe detalii puteţi consulta regulamentul de participare.

Contact

Asociația Hip-Tep, sat Leorinţ, comuna Rădești, județul Alba
Balogh Csaba
Telefon: 0745062119
Balogh Csilla
Telefon: 0751077047
Web: www.hiptep.ro
E-mail:csaba74csilla@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *