Echitaţie la Pensiunea Acasă în Bucovina, Gura Humorului, jud. Suceava

Pensiunea Acasă în Bucovina este situată în imediata apropiere a staţiunii Gura Humorului, la 5 minute de mers cu maşina din centrul oraşului. Domeniul turistic este un adevărat colţ de rai, intins pe o suprafaţă de 5 hectare, situat pe malul drept al râului Moldova, între Masivul Stănişoara şi Obcina Mare a Bucovinei. Imediat după ieşirea din Staţiunea Turistica Gura Humorului, pe drumul pitoresc care duce spre Capu Câmpului, domeniul turistic  oferă un loc cald şi primitor tuturor celor care vor să se deconecteze de stresul oraşului şi să uite de betoanele de care sunt înconjuraţi în timpul săptămânii.

Pensiunea agroturistică a fost înfiinţată în 2009, iar zona unde a fost constuită ferma ne lasă cu impresia că este parcă desprinsă din filme, în mijlocul pădurii. Pensiunea dispune de un restaurant cu 100 de locuri, unde produsele alimentare proaspete provin din propria gospodărie agricolă a fermei. Terasa exterioară, spaţiul mare de joacă pentru copii, foişorul, grătarul şi parcarea spaţioasă din curtea interioară oferă o vacanţă de neuitat.

Pe lângă animalele uzuale ale fermei aici găsim şi cai lipiţani, care sunt vizitaţi în primul rând de călăreţii de agrement. Chiar şi cei care nu au experienţe cu cai sau pasiune mare pentru aceste animale, se simt aici ca şi când ar călări de-o viaţă. Grajdurile bine întreţinute şi animalele la fel, spun multe despre proprietarul fermei.  Dl. Ioan Boca, gazda pensiunii, este un un adevărat pasionat al rasei lipiţane. Are şase cai mari şi doi mânji. În anul 2010 la ferma agroturistică a organizat un concurs de casă de atelaje, şi de tracţiune. Dl. Boca participă foarte des la concursurile şi demonstarţiile ecvestre organizate la Ferma Bartha Robert din Chichiş (jud. Harghita).

Cei care vor să înveţe să călărească, pot apela la plimbări călare în manejul propriu sau, la cerere, pentru cei iniţiaţi sunt organizate trasee în împrejurimi. Pensiunea oferă şi şcoală de călărie pentru începători şi avansaţi cu antrenor.

Cu spectaculoasele mese câmpeneşti, cu foc de tabără ori cu serile folclorice bucovinene, cu rapsozi lautari şi ansambluri artistice din zonă, pensiunea agroturistică Acasă în Bucovina creează o atmosferă, unde Bucovina se află, cu adevarat, la ea acasă.

Servicii
Sedinţă de echitaţie, 30 min 
                           30.00 lei/pers (25.00 lei cu abonament)
Călărie cu ponei, 30 min      
                            30.00 lei/pers (25.00 lei cu abonament)
Plimbare cu trăsura
                                          20.00 lei/pers

Contact
Pensiunea Acasă în Bucovina, Gura Humorului, jud. Suceava
Ioan Boca
Telefon:
0745271611/0744638922
E-mail:
bucovinahome@yahoo.com
Panorama 3 D:
http://www.info3d.ro/pensiunea-acasa-in-bucovina-suceava.html

Sursă poze: Pensiunea Acasă în Bucovina şi echipa Equitana

Un pensiero su “Echitaţie la Pensiunea Acasă în Bucovina, Gura Humorului, jud. Suceava

  1. Mihaela dice:

    As dori sa stiu daca oferiti cazare pentru 5 adulti si un copil Si daca pentru craciun aveti ceva organizat daca Este un restaurant sau se poate gati asculta muzica de pe 25 -27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *