Equita Lyon 2017

În perioada 1-5 noiembrie 2017, la Lyon, în Franța are loc salonul calului "Equita Lyon". Din 1995, când și-a deschis porțile pentru prima dată, evenimetul a crescut și s-a dezvoltat ajungând astfel un eveniment foarte important în lumea ecvestră, unde marii pasionați de echitație își dau întâlnire în fiecare an. Salonul se întinde pe o suprafață de 130.000m2, sunt 11 arene sportive, 3500 de cai și 785 de expozanți și crescători de cai.

În cadrul evenimentului veți putea urmări variate programe, ca de exemplu: Cupa Mondială FEI, concurs de sărituri peste obstacole, concurs de dresaj, showuri western, parade de cai, vânzări de cai și va fi inclus și un stand de sănătate, unde veți putea afla mai multe informații despre sănătatea calului și a călărețului.

Anul acesta, Equitheme va fi partener al evenimentului și va prezenta showul de încheiere al salonului, Equita Masters. Equita Masters înseamnă prezentarea celor mai buni 20 de călăreți din lume și este un moment sportiv de neuitat. De-a lungul celor 2 probe totul se va derula într-un ritm alert care necesită putere, viteză și precizie din partea cuplului cal-călăreț.

Așadar, dacă aveți ocazia să luați parte la salonul calului "Equita Lyon" veți avea parte de momente unice!

Sursă foto: Equita Lyon

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *