Csendes Fészek Lovasklub, Chiceni, Vâlcea megye

A Csendes Fészek Lovasklub Vâlcea megyében található, 40 km-re Râmnicu Vâlceától és csupán 7 km-re Horezutól, Chiceni faluban. Egy kicsi központ vagyunk, de szívélyes és a lovakat szerető emberekkel. Szeretettel várjuk, hogy ellátogassanak hozzánk és megismerkedjenek lovainkkal, és kellemes időt töltsenek a társaságukban. 14 lovunk van, amelyek alig várják, hogy megismerjék önöket.

Horezu környéke festői szépségű, kiváló a lovasturizmusra: dombok, hegyek, mezők, folyók és számos turisztikai látványosság. Horezu városa számos szálláslehetőséget kínál, a szállodák és panziók nagyrésze a Csendes Fészek Lovasklub 7 km-es körzetében található.

Lovasközpontunk az alábbi szolgáltatásokat kínálja:

 • Lovaglóleckék kezdőknek:
      – 45 perces oktatás – 70 lej
      – 10 alkalmas bérlet – 500 lej
 • Erdei séta:
      – 3 órás túra – 150 lej
 • Pónilovaglás:
      – 45 perc – 70 lej
 • Lovak és pónik bérlése:
      – filmezéshez, kiállításhoz, gyerekzsűrokhoz, fotózáshoz stb. A bérlés részleteit személyesen beszéljük meg, mindig az adott helyzethez igazítva. A bérlés ideje alatt egy elismert oktató felügyeli a tevékenységet. A bérlést be kell előzetesen jelenteni, legalább 48 órával az esemény előtt.

Ha még nem tapasztalta meg a lovastevékenységek szépségét, most itt az alkalom. Ezeknek a nagyszerű teremtményeknek nemes lelkük van, és teljes mértékben őszinték az emberrel való kapcsolatban. Próbálják ki, simogassanak meg egy lovat, és a lelkük megnyugszik.

De mivel a lovak iránti szeretetet nem lehet szavakban kifejezni, szeretettel várju, hogy ezt közösen megéljük… egyszerűen!!!

Kapcsolat:

Cím: Tomşani község, Chiceni falu, Vâlcea megye
Tel: 0723 649 754-  Burlacu Ştefăniţă Răzvan
Fax: 0318 145 024
Email: burlacu.razvan@yahoo.com
Facebook https://www.facebook.com/cuiblinistit

  

Képek forrása: Răzvan Emilian Dumitrescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *