Hóvirág panzió, Felek, Szeben megye

Álljanak meg és élvezzék a természetet, az erdő friss zöldjét és a csodálatos kapcsolatot a lóval, amely elkíséri Önöket. Nálunk minden problémájáról megfeledkezik. Szívből ajánljuk, hogy szakítsanak időt a pihenésre, és élvezzék a természetet.

A turizmus terén több mint 20 éves hagyománnyal rendelkező feleki Hóvirág panzió*** a Fogarasi-havasok lábánál, a patak partján helyezkedik el, távol a város nyüzsgésétől és zajától. Itt találnak 3 és 4 margarétás szobákat, otthoni ízeket, játszóteret a gyerekeknek, és egy modern lovasközpontot fajtiszta lovakkal és képzett edzőkkel.

Ajánljuk, hogy válasszanak olyan tevékenységet, amelyben örömüket lelik és mosolyra fakasztja Önöket.

Lovaglóleckék

Képzett edző mellett sajátíthatják el a lovaglást. A lovardában való lovaglás edző kíséretével 100 lej/óra/személy.

Lovaglás otthon

Valami újszerűt kínálunk: eljövünk Önökhöz egyéni lovaglóleckék megtartására, gyerekek vagy felnőttek bulijára, óvodákba és iskolákba, hogy meglepetést szerezhessen szeretteinek. Két ló és két póni szállítását tudjuk biztosítani Szeben megyében. Jelen lesznek a képzett edzők is. Az ár 500 lej 2 órára.

Túrázások

Ajánlunk túrákat képzett edző kíséretében a lovaglás szerelmeseinek, akik közelebb szeretnének lenni a természethez és élvezni a lovas sétát. Az ára 50 lej/óra/személy.

Lovastáborok gyerekeknek

A gyermekek napi két lovaglóleckén vesznek részt képzett oktató irányításával. Megtanulják a takarmány raktározását, a lovak patkolását, tisztántartását és a szükséges eljárásokat. Megnézik és megtanulják, hogy milyen munka zajlik egy farmon. Az ára 145 lej/nap, szállás és napi háromszori étkezés. 10 gyermek után ajánlunk egy ingyen helyet.

Lovas séta hintóval és lovasszánozás

Azoknak, akik egy csendes sétára vágynak, miközben csodálhatják a természetet, hintós sétát ajánlunk vagy lovasszánozást, ezek ára 100 lej/óra.

Egyéb gyerekfoglalkozások

Nálunk a gyerekek nem unatkoznak. A lovas foglalkozások mellett megismerhetik és játszodhatnak más állatokkal és kicsinyeikkel. Akár egész nap leköti őket a csúzdával, trambulinnal, hintával és körhintával felszerelt játszótér.

Szeretettel várjuk!

Kapcsolat:

Cím: Valea Avrigului utca, Felek, Szeben megye

Telefon: 0744 391 877, 0726 192 566

E-mail: info@ghiocelul.ro

Facebook: facebook.com/pensiunea.ghiocelul

Honlap: http://www.ghiocelul.ro/

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *