HS1 kobak a Gatehouse-tól

Függetlenül attól, hogy csak kedvtelésből lovagol vagy részt is vesz külnböző lovas versenyeken, nagyon fontos, hogy odafigyeljen a különböző balesetek elkerülésére.

A Gatehouse már több mint 30 éve gyártja a világon az egyik legjobbnak mondott kobakokat, és ők rendelkeznek a Snell E2001, és Pas O15 2011 biztonsági teszteken átment legnagyobb kobakkollekcióval. A maximális védelem érdekében nagyon fontos a megfelelő méretű kobak kiválasztása, mely tökéletesen illeszkedik, illetve hogy a megvásárolt kobakra megfelelően vigyázzon.

A HS1 kobak átment a Snell E2001 biztonsági teszten, amely a világon a legmagasabb színtű szabvány a lovas világban. Ez a szabvány egy egyedülálló tesztet tartalmaz, amelyben a lovas fejjel lefele való esését és a ló rugását szimulálják.

A kobak rögzítő pátja bőrből készült és 4 biztosító pontja van, valamint a bélése a Gatehouse Airflow légáteresztő anyagából készült. A bélés anyagát Aegis Microbe Shielddel kezelik, amely egy állandó védelmet biztosít a mikrobák ellen, megelőzve ezáltal a kellemetlen szagokat, a foltokat és egyéb károkat, melyeket a baktériumok, gombák és más mikroorganizmusok okoznak.

Kövesse figyelemmel az alábbi videót, amelyben a kobakot a Snell E2001 biztonsági tesztnek vetik alá, és láthatja, hogy az elismert lovasok miért használják ezt világszerte.

További információkat a HS1 kobakról itt találnak!

Képek forrása:  Gatehouse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *