Kolozsvári Meseország Üdülőközpont, Kolozs megye

A Meseország lovasközpont, ahogy a neve is mutatja, egy csodálatos területen helyezkedik el, amely számtalan lehetőséget kínál vendégeinek a kikapcsolódásra és a szabadidő eltöltésére.

A Kolozsvári Meseország Üdülőközpont a legösszetettebb szabadidős és pihentető programcsomagok közül ajánl. Így lehetőség van a medencében vagy a teraszon, a kertben való pihenésre. Ha dinamikusabb programot szeretne, rendelkezésére áll a fitneszterem, vagy bérelhet bicikli, amellyel bejárhatja a Kolozsvár környéki dombokat. Még dinamikusabb programra vágyik? Választhat paintballt, fotballt, teniszt az ezekre kialakított pályákon. A teljes pihenésért igénybe veheti a masszázst és a sókamrát. A játékteremben biliárdozhat és dartsozhat.

A legkülönlegesebb a lovasközpont, ahol megértheti az igazi jelentőségét az ember és az állatok közötti harmónikus kapcsolatnak, és alkalma lesz megtapasztalni az ember és ló közötti csodálatos kapcsolatot, a köztük levő megbízható barátságot.

A Kolozsvári Meseország lovasközpont tökéletes helyen fekszik, ahol a város a lábaidnál fekszik.

Hogy megerősítse kapcsolatát ezekkel a csodálatos lovakkal, többféle bérlettípus közül válaszhat:

    Kicsi – 4 alkalom – 170 lej

    Közepes – 8 alkalom (7+1 ingyenes) – 315 lej

    Plusz – 12 alkalom (10+2 ingyenes) – 450 lej

Természetesen egy alkalmat is választhat, amelynek ára 45 lej, ahol betekintést nyer az itt zajló képzésekbe. A jó hír, hogy a bérlet egy családon belül átruházható, és érvényessége 90 nap!

Ugyanakkor van bérletünk haladóknak is, akiknek biztosítjuk a versenyre való felkészülés és a díjugratás lehetőségét. A képzések a lovarda teljes felületén zajlanak a Meseország lovasközpont lovaival. Emellett a Meseország bértartást is kínál, ami tartalmazza a szállást, a takarmányozást, a tisztántartást, kérés esetén edzést szakképzett személyzettel.

Ahhoz, hogy erre a csodálatos helyre érkezzen, hagyja el a várost a Tordai úton a Feleki-tető fele, és térjen jobbra, ahogy meglátja a Wonderland Cluj táblát.

Kapcsolat:

Cím: Felek, 5 A-E. szám, Kolozs megye

Telefon: 0740966337

Facebook: facebook.com/wonderlandcluj

E-mail: wonderlandcluj@yahoo.ro

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *