Lovas legendák lovasközpont, Cozieni, Ilfov megye

A Lovas legendák lovasközpont lélekemelő hely mindazoknak, akik szeretik a lovakat, a természetet és a szépet. Az ilyen személyek, mindig szívesen látottak központunkban. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megbarátkozni a lovakkal, betekintést nyújtsunk a lovaglás rejtelmeibe, a lovak gondozásába, tulajdonképpen mindenbe, ami ezekkel a csodálatos élőlényekkel kapcsolatos.

Lovasközpontunk a hét minden napján szeretettel várja vendégeit, hiszen nagyon közel vagyunk Bukaresthez, csupán 15 km távolságra a Pantelimon negyedtől.

Ajánlatunk:

  1. Lovaglásoktatás gyerekeknek és felnőtteknek
  2. Lovastúra terepen
  3. Egy napos lovas túra – egy napos lovas túra az erdőben, ahol kikapcsolódhat és megismerheti a Branestiben található Casa Pustnicul éttermet, ahol a legfinomabb miccset szolgálják fel.
  4. Egy napos kirándulás óvodáknak – ezeket a kirándulásokat kizárólag gyerekcsoportoknak szervezzük, akik mindig örülnek a természetnek, és folyamatosan szeretnének új dolgokat tanulni. Lovasközpontunkban erre lehetőség nyílik. A jó hangulat, a lovasbemutatók, az új dolgok és a sok program felejthetetlen élményt nyújtanak a gyerekeknek.
  5. Fotózás – külön kérésre, kollégáink csodás képeket készítenek az eltöltött időről, hogy az itt szerzett élmények ne merüljenek rövid időn belül feledésbe.
  6. Bértartás – szívesen fogadjuk az Ön lovát, vagy azt, amelyiket most készül megvásárolni. Ha Ön szereti a lovakat, szeret lovagolni, akkor csak bátorítani tudjuk, hogy vásároljon egy saját lovat. Higgye el, hogy semmihez sem lehet hasonlítani azt a boldogságot és szeretet, amit ezek az élőlények képesek nyújtani ha szeretik, gondozzák és törődnek velük.

Mi biztosítjuk Önnek azokat a feltételeket, amelyek a lótartáshoz szükségesek, nálunk lova jó kezekben lesz.

Három 4x4 m-es boxxal állunk klienseink rendelkezésére, melyeknek cement padlóját egy 5 cm vastagságú gumiszőnyeg borítja, ami az ideális kényelmet biztosítja. Minden boxnak saját ablaka van, ami szükséges a napfény beszűrődéséhez és a megfelelő szellőzéshez. Külön-külön edényekben található a víz, a zab és a só. A fekvőhely jó minőségű forgácsból készült, melyet tisztán tartanak, és gyakran kicserélik.

Minden lónak a rendelkezésére áll egy 10x12 m-es karám.

A lovasközpont biztosítja a mindennapi ellátást (lucerna, zab, víz, só), a ló ápolását, a box tisztántartását, a karám takarítását, valamint hozzáférést egy külső karámhoz (20x40 m). A bértartás költsége 300 euró/hónap.

Kapcsolat:

Cím: Cozieni, Intrarea Fermei utca, Ilfov megye. Ha a Waze alkalmazást használja, úticélnak írhatja „Legenda Cailor”

Tel: 0746488252

E-mail: legendacailor@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/Legenda-Cailor

 

 

Fotó forrása:  Daniela Dragos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *