Prolite marvédő

A Multi Riser Pad marvédő a legnépszerűbb a Prolite védőfelszerelései közül. Már a neve is, Multi Riser Pad, sugallja a használatának részleteit, hogy a védő a lovas által állítható jobbra vagy balra, előre vagy hátra. A marvédő használható a betétekkel vagy annélkül is, utóbbi a fiatal lovak esetében ajánlott, melyek még növésben vannak vagy abban az esetben mikor egy nyerget használnak több lovon.

A marvédő minden esetben használható: versenyek, edzések. Amikor gyakoriak az edzések és tartós védelemre van szükség számíthat a Prolite marvédőre. A védő rugalmas és védelmet biztosít a ló hátának a legnehezebb edzéseken is, növelve a kényelmet aminek következtében a ló nyugodtabb lesz és jobban fog koncentrálni.

A védő egy olyan innovatív megoldást jelent, mely eleget tesz a mai lovassportok elvárásainak, melyet szakemberek fejlesztettek ki, teszteltek és hagytak jóvá.

A védő karbantartása nagyon egyszerű, hiszen mosható mosogépben és bármelyik nyeregtípussal használható a 16 és 18 inchesek közül.

A Prolite Multi Riser Pad marvédő hármas védelmet biztosít:

  1. Hatás– elnyeli az ütéseknek vagy a lovas mozgásainak következtében fellépő hatást, csökkenti a kellemetlen érzést és a ló sérülését.
  2. Nyomáspontok– szétoszlatja a nyomáspontokat egy nagyobb felületre, mivel az állandó nyomás sérülést okozhat, a védő használatával csökkentjük ennek lehetőségét.
  3. Mozgás – elnyeli az oldalirányú mozgásokat így stabil marad a ló hátán, ezzel megelőzve a nemkívánt súrlódásokat, melyek fájdalmat és kellemetlenségeket okozhatnak.

További részleteket a marvédőről itt találnak!

3in1-pliance

 

 Képek forrása:Prolite

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *