Rólunk

Üdvözlünk az Equitana honlapján!

Bizonyára a ló és a lequitanaovas sportok kedvelőjét üdvözölhetjük benned. Ha nem így lenne, bízunk benne, hogy honlapunkon keresztül bevezetést nyersz a lovak világába. Szeretnénk ha kedved lelnéd honlapunk böngészésében, és a vásárlásaid során megtalálnád nálunk mindazt, amit szeretnél.

Dióhéjban cégünk megalakulásáról

Néhány éve felfedeztük, hogy a romániai piacról teljesen hiányoznak a minőségi lovas felszerelések. Ebből az elgondolásból született meg a Hargita utca, 97. szám alatt működő csíkszeredai lovasboltunk. Honlapunk létrehozásával az internetes vásárlók igényeinek szerettünk volna eleget tenni. Időközben termékválasztékunk kiszélesedett, és a csíkszeredai lovasboltunk Bukarestbe költözött. Mi magunk is a lovas sportok és foglalkozások kedvelői vagyunk. Üzletünk célkitűzése, hogy országos szinten minőségi és változatos termékskálánkkal vezető helyet képviseljünk a lovasok világában. Termékeinkkel a lótartó gazdákat, az aktív lovas sportok kedvelőit, díjlovaglás, díjugratás, lovastusa, voltizsálás, fogathajtás és nem utolsó sorban az amatőr lovasok táborát egyaránt célozzuk meg.

Fedezd fel honlapunk, készíts saját felhasználót, kövesd újdonságainkat, iratkozz fel hírlevelünkre, hívj bennünket, küldd el honlapunkkal és termékeinkkel kapcsolatos észrevételeid!

Köszönettel az Equitana munkaközössége