Termékeink

Üzletünk a legjobb minőséget kívánja vásárolóinak kínálni megfelelő áron. Ezért a piac legkiválóbb gyártóit kerestük meg. Üzletünkben az alábbi termékeket találja meg:

 • Alfavet Kiváló minőségű táplálékkiegészítő alfavet-logo-klein2

Az Alfavet innovatív takarmányból álló táplálékkiegészítőt fejlesztett ki. Ennek alapja növények és több állatfajnak - például kutyák, macskák, rágcsálók, lovak, hüllők, marhák, disznók, galambok, énekes madarak – is ajánlott termékek.

 • Ariat Stílus és teljesítmény ariat

Az Ariat a legjobb nemzetközileg is elismert lovas termékcsalád, a Nemzetközi Lovas Szövetség és az Amerikai Egyesült Államok Lovas Szövetségének hivatalos forgalmazója.

A Blasmith szinte kizárólag olasz gyártók patkóit forgalmazza.

 • CarPET A tökéletes termék az elhullatott szőrzet összegyűjtéséhez

A CarPet könnyen használható, amellyel gyerekjáték az állatok után elhullatott szőrzet összegyűjtése.

 • CascoBiztonságos és ISO bizonyítvánnyal rendelkező kobakokcasco

A Casco cég a bukósisakok széles választékát gyártja lovagláshoz, biciklizéshez, téli sportokhoz, de tűzoltóknak is. A Casco bukósisakok ISO bizonyítvánnyal rendelkeznek, amely a gyártás minden fázisában garantálja a magas minőséget

 • Cavalliera – Lovagló-, és alkalmi öltözet & versenyző felszerelés

A Cavalliera márkát több mint 40 országban forgalmazzák olyan üzletekben, amelyek kiemelt minőségű termékeket forgalmaznak.

 • Derma Gél A lovak sebeinek kezelésérelogo derma gel

A Derma Gél kiváló segítséget nyújt sérülések vagy sebészeti beavatkozások után olyan területeken, amelyek kötözése nem lehetséges.

 

A cég több mint 40 éves tapasztalata és a termékek több mint 70 országban való forgalmazása garantálja, hogy innovatív termékeik a legjobb áron vannak jelen a nemzetközi piacon.

 • Equimins – Gyógynövényekből készült étrendkiegészítők

A gyógynövényekből készült Equimins étrendkiegészítők a legjobb minőségűek és világszerte ismertek.

 • Equina – Biztonságos tápanyagok a lovaknakEquina

Válassza az Equina tápanyagokat az állatoknak a betegségek kezeléséhez és az immunrendszer erősítéséhez. Az összetevők természetesek és kiváló minőségűek.

 •  Equistro – Kiváló minőségű étrendkiegészítők

Az Equistro kiegészítők a legújabb technológiával készültek, természetes és ritka összetevőket tartalmaznak, amelyeknek kiváló a hatásuk. A termékek nagyrésze növényi eredetű, gyümölcsökből és gyökerekből készül.

Az Equi - Theme cég a ruházati termékek széles skáláját gyártja, a francia lovasok hivatalos beszállítója.

 • FleckKiváló minőségű lovaglóostorok és korbácsok fleck

A Fleck vonzó áron kínál saját gyártású kiváló minőségű lovaglóostorokat és korbácsokat.

 • Glinkowski – Luxus és szabadidős tevékenységekre használt hintók

A Glinkowski hintók gyártója a legújabb technológiát és a legjobb anyagokat használja a hintók gyártásához. Az Equitana lovasbolt munkatársai segítenek, hogy kiválaszd és megrendeld bármelyik Glinkowski hintót a hozzá tartozó speciális kiegészítőkkel együtt.

 • GPAElegáns és biztonságos kobakok

A kobakok és védősisakok gyártásában 50 éves múlttal rendelkező francia cég nagy hangsúlyt fektet a manufaktúrára a lovasok biztonságáért, akik termékeiket méltóságteljesen viselhetik.

A Horze termékek kiváló minőségűek, és a korszerű kivitelezésnek köszönhetően nagyon népszerűek a lovasok körében. A Horze termékek romániai forgalmazója az Equitana lovasbolt.

 •  Kerbl – Legjobb ár/minőség összefüggés                   

Termékek az istállóba, lovagláshoz és a lovak ápolásához. Próbálja ki Ön is!

 • Ledo – Minőség és hagyomány

Ajánljuk a Ledo termékeket a fogathajtóknak, de a lovasoknak is, mivel a lovaknak szükséges kiegészítők mellett, a Ledo ajándékokat is kínál. Termékcsaládjukban található kiegészítők, nyakkendők, ostorok és egyéb termékek.

 • Mustad – A legjobb minőségű patkolótermékek

A Mustad cég világszinten piacvezető a patkolótermékek terén. Jó minőségű patkók, patkószegek, szerszámok 1832-től. A termékek gyártásához kiváló minőségű anyagokat használnak!

 • Pegus- A lovak természetes tápláléka

A lovak iránti szeretet ihlette a Pegust a tökéletes termék gyártásához, amely tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozámenulogo_pegus_horse_feedshoz szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A nagy körültekintéssel kiválogatott alapanyagok biztosítják a szükséges diétát, mivel tartalmazza a szükséges mennyiségű árpát, korpát, melasztot, kukoricát, búzát és céklakrémet.

 • Protexin– Probiotikumok és prebiotikumok a lovak egészségéért

A Protexin termékek jó minőségű probiotikumokat tartalmaznak, amelyeket a különböző     protexinproblémák kezelésére fejlesztettek ki. A Protexin 2011-ben megnyerte a Queens Award díját, 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban pedig a legjobb vállalkozásnak járó díjjal jutalmazták.

 • Roeckl- A legjobb minőségű kesztyűk

A Roeckl Sports partnerséget kötött a világ elitjével a biciklizés, a lovas sportok, a biatlon és a síelés terén annak érdekében, hogy a legjobb minőségű kesztyűket gyártsa. A Roeckl folyamatosan bővíti az innovatív termékek skáláját, együttműködésben a legjobb sportolókkal és sportorvosokkal.

Az ausztrál divat ötvözi a gyakorlatiasságon alapuló hagyományos értékeket és az aktuális trendeket.

A Stassek cég természetes alapanyagokat használ a lovak ápolásához és a hám karbantartásához szükséges termékeik gyártásához. A Stassek termékek különböző méretekben és csomagolásban megtalálhatók 250 ml-től 10 literig!

 

 • Stubben – Hagyomány, minőség, funkcionalitás, korszerű technológia

A Stubben cég világszinten ismert, több mint 100 éves tapasztalatuk van a lovastermékek gyártásában, tökéletesen összeegyeztetik a hagyományos elemeket és a funkcionalitást. A jó minőségi anyagoknak és az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a Stubben termékek hosszan tartóak.

Super Power Equality kiváló minőségű táplálékkiegészítőket gyárt kifejezetten sportlovak számára.

A Tech Stirrups a legjobb kengyelek forgalmazásával foglalkozik, amelyeket kizárólag OlaszorszáImagini pentru techstirrupsgban gyártanak. A termékek széles skálája eleget tesz a lovasok legmagasabb elvárásainak is világszinten.

 • USG Felszerelés a lónak és lovasának logo usg

USG termékeit a lovaknak és a lovasoknak fejlesztette ki. Termékskálájuk többek között tartalmaz: kobakokat, nyeregtakarókat, lábszárvédőket, ostorokat.

 

 • Vetgold A lovak bőrének ápolására kifejlesztett termékeklogo

A Vetgold a legjobb krémeket gyártja a lovak különböző bőrproblémáinak kezelésére: viszketések, irritáció, kiszáradás. A krémek a Holt-tengerből származó ásványokat tartalmaznak.

 • VettecA legjobb termékek a patkó ápolásához, helyreállításához

A Vettec termékek a legjobb termékekként ismertek a patkó ápolására.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *