Nou la Equitana: Echipament pentru echitație- Zilco

Zilco este un producător dedicat în manufacturarea de echipament de echitație de cea mai bună calitate pentru toate disciplinele ecvestre. Având o echipă de designeri formată din călăreți și driveri, designul echipamentelor Zilco este bazat pe o implicare pe viață în sportul ecvestru. Cunoștințele și experiența lor sunt cumulate cu recomandările competitorilor de top din întreaga lume cu scopul de a produce echipament care este testat și de încredere.

Conceptul harnașamentelor Zilco s-a dezvoltat la începutul anilor 1960, în Australia, pornind de la idea de a înlocui produsele confecționate din piele cu altele realizate din materiale sintetice. Zilco se mândrește cu faptul că sunt pionierii tehnologiei moderne în producerea echipamentelor pentru cal și călăreț. Primul harnașament pentru atelaj a fost produs în Sydney, Australia, în 1970. Zilco a fost printre primele companii, dacă nu chiar prima companie care a produs acest tip de harnașament.

Și pentru că galopul este foarte popular, Equitana vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de produse. Mai mult detalii despre produsele destinate galopului găsiți aici!

Sursă foto: Zilco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *