Pensiunea Ghiocelul, Avrig, jud. Sibiu

Opriți-vă și savurați natura, verdele crud al pădurii și legătura miraculoasă cu calul ce vă însoțește. La noi vă veți detașa de orice problemă. Vă îndemnăm cu caldură să vă faceți timp pentru odihnă, pentru a vă bucura de natură.

Complexul Pensiunea Ghiocelul*** Avrig , cu tradiție de peste 20 de ani în domeniul turismului este situat la poalele Munților Făgăraș, pe malul râului Avrig, departe de zgomotul și aglomerația orașului. Aici găsești camere de 4 și 3 margarete, mâncare ca la mama acasă, loc de joacă pentru copii și un centru de echitație modern cu cai de rasă și instructori specializați.

Vă propunem să alegeți orice activitate care vă face placere, vă aduce zâmbetul pe buze și bucurie în inimă:

Cursuri de călărie

Cursuri de inițiere în echitație pentru cei care vor să învețe ce înseamnă să călărești un cal și să-l cunoști mai bine alături de un instructor specializat.  Prețul este de 100 ron/oră/persoană în manej cu instructor.

Echitație la tine acasă

Vă oferim ceva inedit: putem veni la dumneavoastră acasă pentru cursuri private de echitație, petreceri pentru copii sau adulți, la grădiniță sau la școală, pentru surprize originale pentru cei dragi și zile de neuitat. Asigurăm transportul a 2 cai și 2 ponei în județul Sibiu. Vor fi prezenți și instructorii noștri specializați. Prețul este de 500 ron pentru 2 ore.

Drumeții

Drumeții călare pe trasee montane împreună cu un instructor specializat, pentru pasionații de călărie ce vor să se apropie de natură și să savureze o plimbare cu calul. Prețul este de 50 lei/oră/persoană.

Tabere de echitație pentru copii

Copiii dumneavoastră vor face două ședințe de călărie pe zi, cu instructor specializat. Copiii vor învăța modul de administrare al hranei, tratamentele necesare, toaletarea și potcovitul cailor. Vor vedea și vor învăța cum se muncește în fermă. Prețul este de 145 lei/zi cazare și trei mese.  Oferim un loc gratuit la 10 copii.

Plimbări cu trăsura cu cai și plimbare cu sania trasă de cai

Pentru cei care preferă o plimbare liniștită și vor să admire natura oferim plimbări cu trăsura sau sania trasă de cai, prețul fiind de 100 lei/oră.

Alte activități pentru copii

La noi copiii nu se plictisesc. Pe lângă activitățile de călărie, copiii pot cunoaște și se pot juca cu animale drăgălașe și puiuți drăguți. Locul de joacă special amenajat pentru ei îi va încânta toata ziua: tobogane, trambulină, leagăne, carusel.

Vă așteptăm cu mare drag!

Contact:

Adresa: Valea Avrigului, Avrig, Sibiu

Telefon:0744 391 877, 0726 192 566

E-mail: info@ghiocelul.ro

Facebook: facebook.com/pensiunea.ghiocelul

Website: http://www.ghiocelul.ro/

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *