Robinson Animal Healthcare-produse de prim ajutor și de îngrijire a rănilor cailor

Robinson Healthcare este foarte cunoscută ca fiind una dintre cele mai importante companii din Marea Britanie în producţia de produse de îngrijire medicală furnizând medicilor, farmaciştilor, comercianţilor şi consumatorilor produse de cea mai bună calitate.

Robinson Healthcare produce atât produse de îngrijire umană, dar şi veterinară, fiind foarte recunoscuţi pentru produsele de îngrijire veterinară.  Robinson Animal Healthcare produce produse de prim ajutor şi de îngrijire a rănilor animalelor, iar brandurile Animalintex şi Veterinary Gamgee sunt foarte renumite.

Atunci când partenerul tău de încredere, calul, se răneşte la nivelul picioarelor, ale copitelor sau în locuri dificil de bandajat, trebuie să găsim cele mai bune soluţii pentru a le alina durerile şi totodată, să facilităm vindecarea rănilor. Tocmai din aceste motive,  Animalintex si Gamgee sunt foarte renumite şi căutate.

Animalintex Poultice sunt pansamente ce pot fi utilizate pentru pansarea tuturor tipurilor de răni și conțin acid boric-antiseptic care stopează și previne reapariția infecției, tragacant- agent natural care elimină murdăria, scoate la suprafaţă infecția și reduce inflamația. Pansamentele sunt ușor de aplicat și de îndepărtat, sunt confecționate din vată, au strat protector, iar partea din spate este confecționată din poliuretan. Pansamentele pot fi aplicate calde, reci sau uscate în funcție de tipul de rană pe care doriți să o tratați.

Animalintex Hoof shape poultice dressing sunt pansamente care au forma de copită pentru un tratament rapid și eficient al diferitelor probleme ale copitei. Faptul că au forma copitei ușureză aplicarea lor. Acestea pot fi aplicate calde, reci sau uscate în funcție de tipul de rană pe care doriți să o tratați.

Veterinary Gamgee sunt pansamente cu un grad ridicat de absorbție și sunt utilizate pentru susținerea piciorului și protejarea rănilor. Pansamentele Veterinary Gamgee sunt confecționate din bumbac de cea mai buna calitate învelit în tifon din bumbac. Veterinary Gamgee izolează și protejează rana de pericole externe. Pansamentele sunt sub formă de role de 500 de grame şi pot avea înalţimea de 30 de cm sau de 45 de cm.

Astfel, pentru o bandajare eficientă, uşoară şi totodată o vindecare rapidă a rănilor calului dumneavoastră, vă recomandăm să încercaţi cu încredere produsele de la Robinson Healthcare: Animalintex Poultice, Animalintex Hoof shape poultice dressing şi Veterinary Gamgee.

Mai multe detalii despre produsele Robinson Animal Healthcare găsiți aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *