Vesta cu aer P2-RS Hybrid de la Racesafe

Racesafe este o firmă britanică de top care produce veste de protecție oferind produsului siguranță, confort și stil. Racesafe cotinuă să fie pionierii inovației făcând astfel echitația un sport mai sigur. Fiecare produs care iese pe porțile fabricii din Northamptonshire poartă amprenta a peste 40 de ani de experiență și dezvoltare. Folosind cele mai noi tehnologii si design, vestele Racesafe oferă cele mai noi standarde de protecție, European si Beta, fiind lideri de piață la nivel de confort și greutate.

Vesta P2-RS Hybrid s-a dezvoltat pornind de la modelul RS2010 care este aprobat de către standardele European și BETA 2009, nivel 3, fiind încorporată în mod suplimentar tehnologia vestei cu aer Point Two. Vesta a fost aprobată să fie utilizată în cadrul competițiilor și a fost susținută de către sportivii de top din întreaga lume.

P2-RS se umflă într-un timp de 0,093 secunde pentru a asigura protecție sporită tuturor organelor vitale de la nivelul toracelui și a abdomenului superior, a coloanei vertebrale și a celei cervicale.

Cum funcționează?

Vesta este conectată la șa printr-un șnur, iar în momentul căderii, acesta se va desprinde și astfel va activa recipientul cu aer. Recipientul conține dioxid de carbon presurizat și se află în partea frontală a vestei. Vesta se va umfla în mai puțin de o zecime de secundă și va ține strâns călărețul pentru 15-20 de secunde, iar apoi se va dezumfla în 2-3 minute.

Vesta a fost special concepută pentru a nu incomoda călărețul și chiar și umflată îi oferă acestuia libertate de mișcare la nivelul brațelor, a picioarelor și a taliei și chiar îi dă posibilitatea de a se rostogoli în eventualitatea unei căzături.

Vesta poate fi reutilizată cu mențiunea că o dată recipientul cu aer utilizat, acesta trebuie înlocuit.

Mai multe detalii despre vesta de protecție P2-RS Hybrid de la Racesafe găsiți aici!

 

Sursă foto: Racesafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *