Centrul de echitaţie “Cuib Liniştit”, Chiceni, jud. Vâlcea

Centrul de echitaţie “Cuib Liniştit”, Chiceni, jud. Vâlcea

joi, 17 august 2017 23:36:55 Europe/Bucharest

Centrul de Călărie Cuib Liniştit se află situat în judeţul Vâlcea, la 40 de Km de oraşul Râmnicu Vâlcea şi la doar 7 Km de oraşul Horezu, în satul Chiceni. Suntem un centru mic, dar cu oameni inimoşi şi cu multă dragoste pentru cai. Vă aşteptăm cu drag să ne vizitaţi, să vă facem cunoştinţă cu căluţii noştri şi să petrecem împreuna timp în compania lor. Avem 14 căluţi care abia aşteaptă să vă cunoască.

Împrejurimile zonei Horezu oferă un peisaj pitoresc, excelent pentru turimul ecvestru: dealuri, munţi, păduri, râuri, precum şi o diversitate de obiective turistice de vizitat. Oraşul Horezu vă pune la dispoziţie o varietate de locuri de cazare prin pensiunile şi hotelurile aflate în zonă, majoritatea situate la circa 7 km de Centrul de Călărie Cuib Liniştit.

Centrul nostru de călărie vă pune la dispoziţie următoarele servicii:

 • Lecţii pentru începători:
      - Şedinţa de 45 de minute - 70 Lei
      - Abonament 10 şedinţe - 500 Lei
 • Plimbare în pădure:
      - Traseu de 3 ore - 150 Lei
 • Călărie ponei:
      - Şedinta de 45 de minute - 70 Lei
 • Închiriere cai şi ponei:
      - pentru filmări, expoziţii, petreceri copii, şedinţe foto, etc. Detaliile legate de închiriere se discută personal, în funcţie de fiecare situaţie în parte. Pe toată durata închirierii beneficiaţi de prezenţa unui instructor autorizat. Pentru serviciul de închiriere, este nevoie de programare cu cel puţin 48 h înainte .

Dacă nu aţi experimentat încă socializarea cu un cal, acum aveţi ocazia. Aceste minunate fiinţe au un suflet nobil şi sunt sută la sută oneste în relaţia lor cu omul. Încercaţi doar să mângâiaţi un cal şi sufletul vostru va intra într-o armonie perfectă.

Dar cum dragostea pentru cai nu se prea poate exprima în cuvinte, vă aşteptăm cu drag să o trăim împreună ...pur şi simplu !!!

Contact:

Adresa: Comuna Tomşani, Sat Chiceni, Judeţul Vâlcea.
Tel: 0723 649 754-  Burlacu Ştefăniţă Răzvan
Fax: 0318 145 024
Email: burlacu.razvan@yahoo.com
Facebook https://www.facebook.com/cuiblinistit

  

Sursa foto:  Răzvan Emilian Dumitrescu

Postat în CENTRE DE ECHITATIE De:
"Blugento" Admin
Distribuie: