Produsele noastre

Magazinul nostru doreşte să ofere clienţilor cele mai bune produse raportate la calitate şi preţ. De aceea, am căutat cei mai buni furnizori de pe piaţă. Dintre producătorii ale căror produse le comercializam enumerăm:

 • Alfavet- Suplimente nutritive de calitate superioarăalfavet-logo-klein2

Alfavet a dezvoltat suplimente furajere  inovatoare având ca ingrediente de bază plantele  şi au produse care  se adresează mai multor specii de animale, de exemplu: câini, pisici, rozătoare, cai, reptile, bovine, porci, porumbei, păsări cântătoare.

 • Ariat -Stil și performanțăariat

Ariat este cel mai mare brand internațional de echitație, fiind de asemenea furnizorul ecvestru oficial al FEI și al Federației Ecvestre din Statele Unite.

 • Blacksmith Snc Produse de potcovit                                                                                              

Blasmith vinde aproape in mod exclusiv potcoave de productie italiana realizate de alte companii.

 • CarPET - Produsul ideal pentru strângerea părului nedorit

CarPet este foarte ușor de utilizat și face ca strângerea părului nedorit lăsat de animale să fie o joacă.

 • Casco- Toci sigure si ISO-certificatecasco

Firma Casco produce o gama variata de toci pentru calarie, ciclism, sporturi de iarna, dar si pentru pompieri. Tocile Casco sunt ISO-certificate, ceea ce asigura un control al calitatii in fiecare etapa de productie.

 • Cavalliera – Îmbrăcăminte de călărie şi de ocazii & echipament pentru concurs        

Brandul Cavalliera se comercializeaza in peste 40 de tari si isi distribuie produsele prin intermediul magazinelor care ii impartasesc standardele de calitate.

Charles Owen este producător britanic de toci și veste de echitație.

 • Derma Gel- Produse destinate îngrijirii rănilor cailorlogo derma gel

Derma Gel oferă un suport excelent după traumatisme sau intervenţii chirurgicale, acolo unde bandajarea nu este posibilă.

Cei 40 de ani de experienta ai companiei si comercializarea produselor in aproape 70 de tari le permite sa scoata pe piata mondiala cele mai inovatoare produse la cel mai bun raport calitate/pret.

 • Equimins – Suplimente nutritive din plante medicinale      

Suplimentele  nutritive Equimins sunt produse din plante medicinale de cea mai bună calitate și sunt cunoscute în lumea întreagă.

 • Equina – Nutriţie sigură pentru cai                     Equina

Alegeţi suplimentele nutritive Equina pentru tratarea bolilor animalelor şi pentru întărirea sistemului imunitar. Ingredientele folosite sunt naturale şi de o calitate foarte bună.

 • Equistro – Suplimente nutritive de o calitate superioară                                                                             

Suplimentele Equistro sunt create prin cele mai noi tehnologii şi conţin ingrediente naturale şi rare care au efecte foarte bune. Majoritatea ingredientelor provin din plante, fructe şi rădăcini.

 • Equi - Theme - Articole vestimentare pentru cal şi călăreţ                                                   

Firma Equi- Theme produce o gamă variată de articole vestimentare pentru cal și călăreț și este de asemenea furnizorul oficial al călăreților francezi.

 • Flair - Plasturi nazali pentru caiflairstrip

Flair produce plasturi nazali pentru cai care pot fi utilizați atât la antrenamente, cât și în competiții. Moto-ul lor este: "Muncești din greu, respiri ușor".

 • Fleck- Biciuri și cravașe de calitate superioarăfleck

Fleck produce biciuri și cravașe de calitate superioară la prețuri atractive.

Gatehouse produce de mai bine de 30 de ani toci foarte rezistente care trec cel mai înalt standard de siguranță din lumea ecvestră Gatehouse-logoSnell E2001 și care sunt la mare căutare de către călăreți de renume.

 • Glinkowski – Trăsuri de lux şi agrement                                                                                                  

Producătorul de trăsuri Glinkowski implementează cele mai noi tehnologii şi cele mai bune materiale pentru fabricarea trăsurilor. Magazinul de echitaţie Equitana te va ajuta sa alegi şi să comanzi orice trăsură Glinkowski, precum şi accesorii speciale.

 • GPA- Toci elegante și sigure

Firma franceză cu o tradiție de peste 50 de ani în producerea tocilor și a căștilor, acordă o importanță deosebită manufacturării lor dorind să confere siguranță și prestanță călărețului.

Produsele Horze au o calitate foarte bună, fiind foarte populare în rândul călăreţilor datorită designului modern. Distribuitorul produselor Horze în România este Magazinul de echitaţie Equitana.

 • JVH - Produse pentru anduranță și cross-countryjvh

JVH este distribuitor de produse de echitatie, în special de produse destinate anduranței și cross-countryului.

 • Kerbl – Cel mai bun raport preţ/calitate                                                                                                      

Produse pentru grajd, echitaţie, îngrijire la cel mai bun preţ. Încearcă-le acum şi tu!

 •  Ledo – Calitate şi tradiţie                                                                                                                              

Recomandăm produsele Ledo atât conducătorilor de atelaje, cât şi călăreţilor, deoarece pe lângă accesoriile necesare pentru lucrul cu caii, la Ledo găsiţi şi cadouri. Gama lor include brelocuri, cravate, toci, biciuri, cravaşe, lese şi multe altele.

 • 3M - Produse cu prezență globală 3m vetrap

3M este o companie americană care produce și distribuie o gamă largă de produse, printre care și produse de îngrijire veterinară.

 • Mustad – Produse de potcovit de cea mai bună calitate                                                              

Firma Mustad este lider mondial pe piaţa produselor de potcovit. Produce potcoave, caiele, scule de calitate din anul 1832. Materialele folosite la fabricarea produselor au o calitate excepţională!

Optimum Time este o companie britanică care produce ceasuri de ultimă generație pentru: navigație, echitație și sporturi de echipă.

 • Pegus- Hrana naturala pentru caimenulogo_pegus_horse_feed

Din dragoste pentru cai, Pegus a creat un produs ideal care înglobează vitaminele şi mineralele esenţiale necesare în alimentaţia echilibrată a cailor. Ingredientele selectate cu atenţie oferă o dietă optimă, prin asigurarea unui aport de orz, tărâţe, melasă, porumb, grâu şi pastă de sfeclă de zahăr.

Polypads confecționează produse cu design atrăgător și foarte bune calitativ. Valtrapurile lor au de 3 ori mai multă umplutură decât cele obișnuite.

 • Prolite - Calitate și performanțăprolite

Prolite sunt cunoscuți pe piața ecvină datorită protecțiilor pentru greabăn care pot fi reglate atât în partea din față, cât și în partea din spate.

 • Protexin- Probiotice și prebiotice pentru sănătatea calului

Produsele Protexin sunt special create pentru diverse discipline ale echitaţiei tratând diferite probleme ecvine și protexinconţin probiotice de înaltă calitate. Protexin a câștigat Queens Award in 2011 și premiul pentru cea mai bună companie în anul 2013, 2015 și 2016.

Racesafe produce de mai bine de 40 de ani veste de protecție atingând cele mai înalte standarde de siguranță.racesafe logo

Robinson Healthcare produce produse de ingrijire umană și veterinară, iar pansamentele de uz veterinar sunt ideale a fi utilizate în locuri greu robinsonaccesibile pentru pansare.

 • Roeckl- Manusi de cea mai buna calitate

Roeckl Sports a incheiat parteneriate cu elita mondială în ciclism, sporturi ecvestre, de biatlon și schi fond cu scopul de a produce cele mai bune manusi. Roeckl dezvoltă constant noi produse inovatoare, în strânsă colaborare cu sportivii de top si medicii de sport.

Moda australiana imbina valorile traditionale cu uzul practic si sustine tendintele actuale. 

 • Stassek – Cel mai bun îngrijitor                                                                                                                                 

Firma Stassek foloseşte ingrediente naturale în fabricarea produselor pentru îngrijirea animalelor şi pentru întreţinerea harnaşamentelor. Găseşti produsele Stassek  în diferite cantităţi şi ambalaje, de la 250ml până la 10 litri!

 • Stubben – Tradiţie, calitate, funcţionalitate, tehnologie modernă                                                       

Firma Stubben este recunoscută pe plan mondial, are peste 100 de ani de experienţă în manufacturarea produselor de echitaţie, combină perfect trăsăturile tradiţionale şi funcţionalitatea. Datorită calităţii materialelor şi tehnologiei moderne aplicate, produsele Stubben au o durată de viaţă foarte mare.

Super Power Equality produce suplimente nutritive naturale  de o foarte bună calitate şi au inclusiv produse destinate cailor de sport.

Tattini este un brand cu tradiție în Italia. Tattini produce și totodată importă echipament de echitație la cel mai bun raport calitate-preț.

Tech Stirrups se ocupă de comercializarea celor mai bune scăriţe patentate şi produse în exclusivitate în Italia, conţinând o gamă variată de produse menite să satisfacă nevoile şi celor mai pretenţioşi călăreţi din întreaga lume.

 • USG-Echipament de echitaţie pentru cal şi călăreţlogo usg

USG realizează produse destinate atât calului cât şi călareţului. Gama lor include: toci, valtrapuri, bandaje, biciuri, cositori, jambieri si multe altele.

 • Vetgold - Produse destinate îngrijirii pielii caluluilogo

Vetgold produce cele mai bune creme destinate tratării diferitelor probleme ale pielii calului: mâncărimi, iritaţie, uscare având în componenţă minerale din Marea Moartă.

 • Vettec - Cele mai bune produse pentru soluţionarea problemelor şi redarea formei şi funcţionalităţii copitelor

Produsele Vettec sunt recunoscute în lume ca fiind cele mai bune produse pentru îngrijirea copitei.

Woof Wear este compania britanică care a inventat jambierele din neopren. Woof Wear produce protecții pentru picioarele calului de cea mai bună calitate și la preturi accesibile.

Weaver Leather este o companie americană înființată în 1973. Weaver Leather produce echipamente de echitatie din piele, confecționate manual și cunoscute în lumea întreagă datorită standardului calitativ exceptional .

 • Zilco- Echipament de echitație din material sinteticlogo zilco

Zilco este lider mondial la producția de harnașamente si șei din material sintetic investind în mod constant în tehnologie și design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *