Marci

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Magazinul nostru doreşte să ofere clienţilor cele mai bune produse raportate la calitate şi preţ. De aceea, am căutat cei mai buni furnizori de pe piaţă

Dintre producătorii ale căror produse le comercializam enumerăm:

Alfavet

Suplimente nutritive de calitate superioară

Alfavet a dezvoltat suplimente furajere inovatoare având ca ingrediente de bază plantele şi au produse care se adresează mai multor specii de animale, de exemplu: câini, pisici, rozătoare, cai, reptile, bovine, porci, porumbei, păsări cântătoare.

Ariat

Stil și performanță

Ariat este cel mai mare brand internațional de echitație, fiind de asemenea furnizorul ecvestru oficial al FEI și al Federației Ecvestre din Statele Unite.

Belebro

Produse pentru copite si tendoane<

Datorită ideilor, cunoștințelor și experienței lor au dezvoltat produse excepționale pentru refacerea copitelor și a rănilor și accidentelor de la nivelul tendoanelor.

Blacksmith Snc

Produse de potcovit

Blasmith vinde aproape in mod exclusiv potcoave de productie italiana realizate de alte companii.

CarPET

Produsul ideal pentru strângerea părului nedorit

CarPet este foarte ușor de utilizat și face ca strângerea părului nedorit lăsat de animale să fie o joacă.

Casco

Toci sigure si ISO-certificate

Firma Casco produce o gama variata de toci pentru calarie, ciclism, sporturi de iarna, dar si pentru pompieri. Tocile Casco sunt ISO-certificate, ceea ce asigura un control al calitatii in fiecare etapa de productie.

Charles Owen

Pentru o lume mai sigură

Charles Owen este producător britanic de toci și veste de echitație.

COMFORTMIX

Geluri pentru copite

Comfort mix oferă o gamă variata de geluri care se aplică între copită și placa de cauciuc, în funcție de problemele întâlnite la nivelul copitei.

Derma Gel

Produse destinate îngrijirii rănilor cailor

Derma Gel oferă un suport excelent după traumatisme sau intervenţii chirurgicale, acolo unde bandajarea nu este posibilă.

Equitana

Comercializam echipament de echitatie din 2011 si de-a lungul timpului ne-am extins din ce in ce mai mult.

Acum venim in ajutorul vostru cu tricouri si hanorace brodate cu mandrie in Romania!

Ekkia

Lumea cailor

Cei 40 de ani de experienta ai companiei si comercializarea produselor in aproape 70 de tari le permite sa scoata pe piata mondiala cele mai inovatoare produse la cel mai bun raport calitate/pret.

 Equality

Suplimente nutritive

Equality produce suplimente nutritive naturale de o foarte bună calitate şi au inclusiv produse destinate cailor de sport.

Equimins

Suplimente nutritive din plante medicinale

Suplimentele nutritive Equimins sunt produse din plante medicinale de cea mai bună calitate și sunt cunoscute în lumea întreagă.

Equina

Nutriţie sigură pentru cai

Alegeţi suplimentele nutritive Equina pentru tratarea bolilor animalelor şi pentru întărirea sistemului imunitar. Ingredientele folosite sunt naturale şi de o calitate foarte bună.

Equistro

Suplimente nutritive de o calitate superioară

Suplimentele Equistro sunt create prin cele mai noi tehnologii şi conţin ingrediente naturale şi rare care au efecte foarte bune. Majoritatea ingredientelor provin din plante, fructe şi rădăcini.

Equi - Theme

Articole vestimentare pentru cal şi călăreţ

Firma Equi- Theme produce o gamă variată de articole vestimentare pentru cal și călăreț și este de asemenea furnizorul oficial al călăreților francezi.

Flair

Plasturi nazali pentru cai

Flair produce plasturi nazali pentru cai care pot fi utilizați atât la antrenamente, cât și în competiții. Moto-ul lor este: "Muncești din greu, respiri ușor".

Fleck

Biciuri și cravașe de calitate superioară

Fleck produce biciuri și cravașe de calitate superioară la prețuri atractive.

Brands

Glinkowski

Trăsuri de lux şi agrement

Producătorul de trăsuri Glinkowski implementează cele mai noi tehnologii şi cele mai bune materiale pentru fabricarea trăsurilor. Magazinul de echitaţie Equitana te va ajuta sa alegi şi să comanzi orice trăsură Glinkowski, precum şi accesorii speciale.

GPA

Toci elegante și sigure

Firma franceză cu o tradiție de peste 50 de ani în producerea tocilor și a căștilor, acordă o importanță deosebită manufacturării lor dorind să confere siguranță și prestanță călărețului.

Horze – Finn-Tack

Calitate şi design modern

Produsele Horze au o calitate foarte bună, fiind foarte populare în rândul călăreţilor datorită designului modern. Distribuitorul produselor Horze în România este Magazinul de echitaţie Equitana.

JVH

Produse pentru anduranță și cross-country

JVH este distribuitor de produse de echitatie, în special de produse destinate anduranței și cross-countryului.

Kerbl

Cel mai bun raport preţ/calitate

Produse pentru grajd, echitaţie, îngrijire la cel mai bun preţ. Încearcă-le acum şi tu!

Ledo

Calitate şi tradiţie

Recomandăm produsele Ledo atât conducătorilor de atelaje, cât şi călăreţilor, deoarece pe lângă accesoriile necesare pentru lucrul cu caii, la Ledo găsiţi şi cadouri. Gama lor include brelocuri, cravate, toci, biciuri, cravaşe, lese şi multe altele.

LOESDAU

Articole vestimentare pentru cal și călăreț

Din 1966, Loesdau sunt producători de echipament de echitație pentru cal și călăret. Au transformat pasiunea lor pentru cai în echipamente de calitate înaltă.

3M

Produse cu prezență globală

3M este o companie americană care produce și distribuie o gamă largă de produse, printre care și produse de îngrijire veterinară.

Mustad

Produse de potcovit de cea mai bună calitate

Firma Mustad este lider mondial pe piaţa produselor de potcovit. Produce potcoave, caiele, scule de calitate din anul 1832. Materialele folosite la fabricarea produselor au o calitate excepţională!

Optimum Time

Precizie și performanță

Optimum Time este o companie britanică care produce ceasuri de ultimă generație pentru: navigație, echitație și sporturi de echipă.

Pegus

Hrana naturala pentru cai

Din dragoste pentru cai, Pegus a creat un produs ideal care înglobează vitaminele şi mineralele esenţiale necesare în alimentaţia echilibrată a cailor. Ingredientele selectate cu atenţie oferă o dietă optimă, prin asigurarea unui aport de orz, tărâţe, melasă, porumb, grâu şi pastă de sfeclă de zahăr.

Polypads

Calitate și design

Polypads confecționează produse cu design atrăgător și foarte bune calitativ. Valtrapurile lor au de 3 ori mai multă umplutură decât cele obișnuite.

Prolite

Calitate și performanță

Prolite sunt cunoscuți pe piața ecvină datorită protecțiilor pentru greabăn care pot fi reglate atât în partea din față, cât și în partea din spate.

QHP

Echipament pentru cal și călăreț

Firmă olandeză înființată în 2005, producătoare de echipament pentru cal și călăreț.

Racesafe

Veste de protecție

Racesafe produce de mai bine de 40 de ani veste de protecție atingând cele mai înalte standarde de siguranță.

Robinson Healthcare

Produse de îngrijire veterinară

Robinson Healthcare produce produse de ingrijire umană și veterinară, iar pansamentele de uz veterinar sunt ideale a fi utilizate în locuri greu robinsonaccesibile pentru pansare.

Roeckl

Manusi de cea mai buna calitate

Roeckl Sports a incheiat parteneriate cu elita mondială în ciclism, sporturi ecvestre, de biatlon și schi fond cu scopul de a produce cele mai bune manusi. Roeckl dezvoltă constant noi produse inovatoare, în strânsă colaborare cu sportivii de top si medicii de sport.

Scippis

Moda australiana

Moda australiana imbina valorile traditionale cu uzul practic si sustine tendintele actuale.

Stassek

Cel mai bun îngrijitor

Firma Stassek foloseşte ingrediente naturale în fabricarea produselor pentru îngrijirea animalelor şi pentru întreţinerea harnaşamentelor. Găseşti produsele Stassek în diferite cantităţi şi ambalaje, de la 250ml până la 10 litri!

Stuebben

Tradiţie, calitate, funcţionalitate, tehnologie modernă

Firma Stubben este recunoscută pe plan mondial, are peste 100 de ani de experienţă în manufacturarea produselor de echitaţie, combină perfect trăsăturile tradiţionale şi funcţionalitatea. Datorită calităţii materialelor şi tehnologiei moderne aplicate, produsele Stubben au o durată de viaţă foarte mare.

Tattini

Echipament italian

Tattini este un brand cu tradiție în Italia. Tattini produce și totodată importă echipament de echitație la cel mai bun raport calitate-preț.

TechStirrups

Performanta la nivel inalt

Tech Stirrups se ocupă de comercializarea celor mai bune scăriţe patentate şi produse în exclusivitate în Italia, conţinând o gamă variată de produse menite să satisfacă nevoile şi celor mai pretenţioşi călăreţi din întreaga lume.

USG

Echipament de echitaţie pentru cal şi călăreţ

USG realizează produse destinate atât calului cât şi călareţului. Gama lor include: toci, valtrapuri, bandaje, biciuri, cositori, jambieri si multe altele.

Vetgold

Produse destinate îngrijirii pielii calului

Vetgold produce cele mai bune creme destinate tratării diferitelor probleme ale pielii calului: mâncărimi, iritaţie, uscare având în componenţă minerale din Marea Moartă.

Vettec

Cele mai bune produse pentru soluţionarea problemelor şi redarea formei şi funcţionalităţii copitelor

Produsele Vettec sunt recunoscute în lume ca fiind cele mai bune produse pentru îngrijirea copitei.

Woof Wear

Tehnologie și design

Woof Wear este compania britanică care a inventat jambierele din neopren. Woof Wear produce protecții pentru picioarele calului de cea mai bună calitate și la preturi accesibile.

Weaver Leather

Produse din piele confecționate manual

Weaver Leather este o companie americană înființată în 1973. Weaver Leather produce echipamente de echitatie din piele, confecționate manual și cunoscute în lumea întreagă datorită standardului calitativ exceptional .

Zilco

Echipament de echitație din material sintetic

Zilco este lider mondial la producția de harnașamente si șei din material sintetic investind în mod constant în tehnologie și design.