Formular de retur

Dorești să returnezi? Nimic mai simplu!

Pentru realizarea returului unei comenzi online cu livrare prin curier ai la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Te rugăm să completezi formularul de retur de mai jos sau descarca formularul de retur și să ni-l trimiți împreună cu produsele pe care dorești să le returnezi.

Contravaloarea produselor returnate va fi virată doar în contul bancar, al persoanei pe numele căreia este si factura cu produsele comandate inițial, în termen de 14 zile calendaristice de la momentul confirmării recepției produselor și verificării integrității lor.

Valoarea taxei de transport, cât și cea de retur va fi suportată de către client și nu va fi restituită.

Important: Nu acceptăm retururi livrate prin Poșta Română deoarece aceste colete nu ajung direct la depozitul nostru. Nu acceptăm colete retur cu plata la destinatar.

Equitana Horse Shop SRL nu-și asumă răspunderea pentru deteriorarea produselor returnate în timpul transportului, cât și a ambalării necorespunzătoare. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea coletului.

Adresa pentru returnarea produselor este:

Șoseaua București-Ploiești, Nr. 129, sat Tâncăbești, comuna Snagov, județul Ilfov(centrul comercial Snagov Plaza). Telefon: 0735.003.360

  • Date client:

  • Date comandă:

  • Motiv Retur

  • Detalii plata:

  • !Numărul contului bancar în care se va face transferul sumei aferente produselor returnate.