Activități ecvestre în cadrul programului Școala altfel, județul Harghita

Activități ecvestre în cadrul programului Școala altfel, județul Harghita

marți, 14 aprilie 2015 15:53:46 Europe/Bucharest

În cadrul programului Școala altfel, în perioada 6 - 10 aprilie, copiii preșcolari și școlari din județul Harghita au vizitat centre ecvestre. Anul acesta 5 asociații și fundații harghitene au participat la program: Fundaţia Lókodi din Locodeni, Asociaţia Club Sportiv Lobogó din Homorod Băi, Clubul ecvestru Kavalliera din Cotormani, Asociaţia Pentru Păstrarea Tradiţiilor Földváry Károly din Gheorgheni și Fundația Salvator.

La proiectul Camerei Agricole a Județului Harghita privind sprijinirea valorilor de echitație au fost înscrise 45 grupuri din 20 de școli din zona Odorhei, Praid, Ghimeș, Ciuc și Gheorgheni, peste o mie de copii participând la diferite activități ecvestre. Camera Agricolă a Județului Harghita a participat cu succes și anul trecut la programul Școala altfel, tot prin promovarea activităților ecvestre în rândul copiilor.

În timpul orelor de echitație copii au urcat în șa și au câștigat o introspecție în munca grăjdarului. Pe lângă acestea, gazdele au organizat diferite concursuri și programe distractive.

Sursa pozelor: Biroul de presă al Consiliului Județean Harghita

Postat în Stiri De:
Anca Equitana
Distribuie: