Balcaniada de Echitație 2016

Balcaniada de Echitație 2016

miercuri, 31 august 2016 01:35:14 Europe/Bucharest

Federația Ecvestră Română organizează în acest an, în perioada 1-4 Septembrie, Balcaniada de Echitație –Sărituri peste obstacole, în localitatea Adunații Copăceni de lângă București. Balcaniada de sărituri peste obstacole este cel mai mare eveniment internațional de echitație organizat de țara noastră anul acesta, după 20 de ani de absență.

Deschiderea oficială are loc pe 31 august, la ora 19.00, iar probele de concurs vor avea loc în perioada 1-4 septembrie, în intervalul orar 08.00-19.00.

La Balcaniada de anul acesta vor fi prezenți peste 300 de sportivi din țările balcanice. Cei mai titrați cai și jokey din Turcia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația, România, Serbia și Macedonia vor veni în țara noastră pentru a-și disputa titlul de campioni balcanici.

Balcaniada de echitație este cel mai mare eveniment sportiv pentru profesionişti, din Balcani. La scară internaţională, se plasează după Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi cele Europene.

Documenta DMS , în calitate de sponsor oficial si partener IT&C al Federației Ecvestre Române, susține evenimentul și urează mult success sportivilor români participanți la acest prestigios concurs.

Sursa foto și articol: F.E.R.

Postat în Stiri De:
"Blugento" Admin
Distribuie: