Demonstraţie de dresaj natural

Demonstraţie de dresaj natural

luni, 11 ianuarie 2016 17:27:41 Europe/Bucharest

Programul Caii României, alături de magazinul Equitana şi de Clubul de echitaţie Equestria organizează în weekend-ul 30-31 ianuarie 2016 o sesiune demonstrativă de începere cu şaua pe calul tânăr, prin metoda dresajului natural.

Organizatorii au nevoie de voluntari care sunt dispuşi să aducă doi cai tineri, între 2 şi 5 ani, care să nu mai fi fost învăţaţi la călărie; pot fi atât iepe sau armăsari. Proprietarul acestora trebuie să garanteze că nu au fost supuşi la nici un fel de antrenament în prealabil. Aceştia pot fi cazaţi în incinta clubului pe durata desfăşurării evenimentului.

Demonstraţia va avea drept scop prezentarea de tehnici vechi ale cowboy-lor americani care foloseau unelte specifice cum ar fi lasoul sau bosal-ul american. Scopul acestei demonstraţii este ca iubitorii de cai să se familiarizeze cu aceste metode, iar relaţia cu calul să fie cât mai corectă pentru acesta. Demonstraţia va avea loc în cadrul Clubului de echitaţie Equestria, situat în Tăncăbeşti, judeţul Ilfov. Intrarea şi participarea la acest eveniment este gratuită.

Înscrierea cailor se poate face pe reţeaua Facebook cu mesaj privat către Denis Ştefan sau prin e-mail, la adresa: office@equitana.ro şi telefon 0735 003 360.

Postat în Stiri Dresaj Natural Stiri De:
Anca Equitana
Distribuie: