Întâlnirea proprietarilor de cai la Hipodromul Ploieşti

Întâlnirea proprietarilor de cai la Hipodromul Ploieşti

vineri, 22 ianuarie 2016 16:03:47 Europe/Bucharest

Notam într-o postare precedentă despre viitorul curselor de cai în ţara noastră care începe discret să se contureze. În anul 2015 au debutat lucrările pentru modernizarea hipodromului de la Ploieşti. Acestea ar fi trebuit să se încheie în luna decembrie, proiectul fiind primul de acest gen care a beneficiat de fonduri europene.

Iubitorii curselor de cai se vor putea bucura curând, sperăm noi – de adrenalina şi emoţiile participării la acestea. Hipodromul va găzdui curse de trap şi galop în cel mai scurt timp.

Mai sunt însă, numeroase aspecte administrative de gestionat în vederea desfăşurării în bune condiţii a activităţii hipodromului situat la Ploieşti, iar acestea constau în: stabilirea regulamentului de curse, alinierea acestuia la normele internaţionale, obţinerea licenţelor, confirmarea arbitrilor, comunicarea tarifelor practicate pentru boxe, organizarea pariurilor, fixarea premiilor şi programarea curselor.

Din dorinţa de a rezolva cât mai curând şi mai constructiv chestiunile adminstrative sus amintite, toţi proprietarii de cai care doresc să participe la discuţiile privitoare la viitoarea funcţionare a hipodromului sunt invitaţi la întâlnirea ce va avea loc miercuri, 27 ianuarie la ora 11 la sediul CSM Ploieşti. La această întrevedere ar putea să participe şi edilul interimar al Ploieştiului, Cristian Ganea, alături de reprezentanţii CSM Ploieşti.

Postat în Stiri De:
Anca Equitana
Distribuie: