Mănuşile Roeckl - Inovaţie până la vârful degetelor

Mănuşile Roeckl - Inovaţie până la vârful degetelor

marți, 13 mai 2014 15:26:49 Europe/Bucharest

Roeckl Sport este o companie activă la nivel global, înfiinţată în 1839, care şi-a păstrat timp de șase generații standardele de calitate, perfecțiune și inovare. Motto-ul lor este : "A fi inovativ prin tradiție. Conservând ceea ce este încercat și testat. Îmbunătățind ceea ce este bun!" Compania, pe baza experienței şi a accentului exclusiv pe mănuși, deține astăzi numeroase brevete, materiale exclusive și metode de prelucrare, ceea ce o fac lider pe piața mănușilor de sport, atât în termeni de calitate, cât şi cantitate. Roeckl Sport se mândrește cu parteneriatele sale cu elita mondială în ciclism, sporturi ecvestre, biatlon și schi fond. Compania cu sediul la Munchen este gestionată de către verii Stefan şi Christian Roeckl. Având în vedere creșterea cererii la nivel mondial, Roeckl cooperează cu aproximativ 60 de importatori din întreaga lume.

Firma Equitana are un parteneriat cu Roeckl din 2012, timp în care călăreţii din România s-au putut bucura de aceste mănuşi de calitate.

Elementele de calitate ale mănuşilor Roeckl

ROECK-GRIP (Aderenţă mare) - Piele sintetică de înaltă calitate, respirabilă și foarte elastică. Oferă o aderență excelentă pe frâie. Produsă exclusiv de Roeckl.

 TOUCHSCREEN COMPATIBLE (Compatibilitate Ecran Tactil) - Pentru preluarea apelurilor pe smartphone-uri foarte repede, fără a fi nevoie să vă daţi jos mănușile.

COMFORT CUT – O croială foarte confortabilă. Produsă exclusiv de Roeckl.

SUPREMA - Piele Textilă - imposibil de distins, de înaltă calitate, din piele Nappa, dar cu elasticitate mare și permeabilitate. Se spală în mașina de spălat. Produsă exclusiv de Roeckl.

MicroAIR – Material foarte confortabil, subțire și ușor. Micro perforat și, prin urmare, deosebit de respirabil. Produs exclusiv de Roeckl.

  DURADERO - Piele întoarsă sintetică, confortabilă şi durabilă.

  RAIN GRIP –  Material care îşi păstrează aderența chiar și atunci când este ud. Durabil și confortabil, moale.

  Real Leather - Mănuși de înaltă calitate, din piele naturală fină.

 

Postat în Stiri Equitana Stiri De:
"Blugento" Admin
Distribuie: