Protecție pentru greabăn, Prolite

Protecție pentru greabăn, Prolite

joi, 21 decembrie 2017 02:42:09 Europe/Bucharest

Protecţia pentru greabăn Multi Riser Pad este de departe cea mai cunoscută protecţie de la Prolite. Chiar numele de Multi Riser Pad ne dă detalii despre folosinţa protecţiei si anume că aceasta poate fi reglată stânga-dreapta sau faţă-spate de către călăreţ. Protecţia pentru greabăn poate fi utilizată atât cu inserţii, cât şi fără ele şi reprezintă o soluţie practică în cazul cailor tineri în creştere sau atunci când folosiţi o singură şa pe diferiţi cai.

Protecţia pentru greabăn poate fi utilizată în orice împrejurare: competiții, antrenamente, lonjare. Atunci când te antrenezi foarte mult şi ai nevoie de un echipament rezistent, te poți baza pe protecţia pentru greabăn de la Prolite. Protecţia este flexibilă şi protejează spatele calului în timpul celor mai dificile antrenamente mărind confortul pentru a-i permite calului să se relaxeze şi să se concentreze.

Dezvoltată, testată şi aprobată de către profesionişti, protecţia reprezintă o soluţie inovatoare la cerinţele sportului ecvestru din ziua de azi.

Protecţia este foarte uşor de întreţinut, poate fi spălată la maşina de spălat şi este compatibilă cu orice tip de şa cu dimensiuni cuprinse între 16 şi 18 inchi.

Prolite Multi Riser Pad oferă o triplă protecţie:

  1. Impact- absoarbe impactul datorat loviturilor sau a mişcării călăreţului, reduce disconfortul și rănirea calului.
  2. Puncte de presiune- dispersează punctele de presiune pe o zonă mai largă deoarece presiunea constantă poate cauza iritații și astfel, prin utilizarea protecţiei, se reduce posibilitatea agravării unor răni.
  3. Mişcare – absoarbe mişcarea laterală rămânând stabilă pe spatele calului prevenind astfel frecările nedorite care pot cauza durere și disconfort.

Mai multe detalii despre protecția pentru greabăn găsiți aici!

Sursa foto și articol: Cristina Alexandra Băniță

Postat în Stiri De:
"Blugento" Admin
Distribuie: