Sesiuni de “mângâiere a cailor” si Skijoring, Clubul Kavalliera din Jud. Harghita

Sesiuni de “mângâiere a cailor” si Skijoring, Clubul Kavalliera din Jud. Harghita

vineri, 7 februarie 2014 15:17:45 Europe/Bucharest

Clubul ecvestru Kavalliera din Cotormani, situat la 12 km de Tuşnad Băi, organizează weekend-uri de “mângâiere a cailor” pentru copii între 0-6 ani. Scopul programului este ca toţi copii să cunoască şi să socializeze cu caii şi poneii centrului. Grajdul este special construit astfel încât copii să poată avea acces la cai fără nici un pericol. Acest program este mai mult decât o terapie! Copii pot aduce morcovi pentru calul favorit. Programul include şi plimbări cu ponei.

Aici nici părinţii nu se plictisesc, întrucât centrul oferă facilităţi sportive excelente pentru schi fond.  De asemenea, cei curajoşi pot încerca şi skijöring-ul. Skijoring  este un sport de iarnă unde o persoană pe schiuri este trasă de un cal, un câine (sau câini) sau un vehicul cu motor. Acesta este derivat din cuvântul norvegian skikjøring şi are sensul de conducere a schiurilor. Tarife: Mângâiere cai, plimbare cu ponei 5.00 lei Închiriere schi fond 5.00 lei/30 de minute Skijöring 20.00 lei/30 de minute IMPORTANT: Echipamentul de schi nu este inclus in preţ.

Contact: Ferencz Katalin Clubul Ecvestru  Kavalliera, Cotormani, Nr. 520, 537046, jud. Harghita Telefon: 0749330754 E-mail: ferencz.kata@yahoo.com

Postat în Stiri Equitana Stiri De:
"Blugento" Admin
Distribuie: