Livrare

Puteţi alege livrarea la domiciliu, la locul de muncă, ridicarea de la sediul Fan Courier sau ridicarea gratuită din magazin !

Livrarea se va face de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00*.

Cumpărătorul este rugat să comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar, precum și un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate, iar acest lucru vă este comunicat telefonic în momentul în care sunteți contactat de către consultanții Equitana pentru a stabili toate datele comenzii dvs.

*Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul companiei de curierat Fan courier și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Equitana, dar vă putem oferi suport în orice situație legată de expedierea si ridicarea coletului dvs.

Livrarea se face în 1-4 zile lucrătoare, in limita stocului disponibil.

Tariful pentru livrarea cu plata ramburs a coletelor în zonele ce au kilometri exteriori variază în funcție de numărul de kilometri și de greutatea coletului.

IMPORTANT: MOMENTAN SUNTEM IN PLINA DEZVOLTARE SI REINNOIRE A SITEULUI. ESTE POSIBIL CA ANUMITE PRODUSE SA NU FIE PE STOC CHIAR DACA PE SITE ELE VA APAR DISPONIBILE.